customer service software

Sana Commerce

B2B e-commerce platform voor SAP Business One


Sana helpt bedrijven online te groeien. Hoe? Met een toekomstbestendige e-commerce oplossing die naadloos integreert met SAP ERP, SAP B1 en Hana. 
logo_large_rgb-1

De geïntegreerde e-commerce-oplossing van Sana gebruikt de bestaande business logic en data uit het ERP en biedt zo een krachtige en gebruiksvriendelijke webshop.

Zo kunnen bedrijven zich richten op het optimaliseren van de online klantervaring, verkoopprocessen te stroomlijnen en de online verkopen te vergroten.

Sana is een gecertificeerd partner van SAP. Er zijn wereldwijd meer dan 1.200 webshops die draaien op Sana Commerce.

Hoe Sana Commerce integreert in SAP Business One (video)

De voordelen van Sana Commerce op een rijtje

  • 100% geintegreerd in SAP Business One
  • Simpele en duidelijke online winkelwagen
  • Herhaalorders mogelijk
  • Online order tracking
  • Return merchandise authorization (RMA)
  • Online factureren en betalen
  • Klantspecifieke prijsafspraken mogelijk
  • Verschillende rollen en autorisaties
  • Online klantinformatie en ordergeschiedenis

Extra services

Naast een e-commerce oplossing biedt Sana ook aanvullende diensten, zoals online marketing, advies over Search Engine Optimization (SEO), hosting en ontwerp van uw webshop.

Maak uw bedrijf klaar voor de toekomst.

Meer over Sana Commerce

Webinar 7 juli: Hoe te voldoen aan de veranderende behoefte van jouw B2B klanten?

Hoe bereik je online je B2B-klant en wat zijn de behoeften van B2B-klanten en hoe kan je aan deze constante veranderende behoeften als groothandelaar of productiebedrijf voldoen? Wij zijn ervan overtuigd dat het hebben van een online verkoopkanaal helpt bij het sneller en flexibeler inspelen op de veranderende behoeftes van de B2Bklant. Een online verkoopkanaal: ...
Lees verder
Bekijk alle berichten

Welke eisen stellen B2B-klanten aan een online e-commerce platform?

Onze software partners

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
Wholesale ERP is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over Wholesale ERP
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense
Unit4 Multivers is al jaren een vertrouwde naam in Nederland. De software van Unit4 is simpel, duidelijk, gebruiksvriendelijk en toepasbaar in tal van branches.
Meer over Unit4 Multivers