customer service software

Boyum

Zeventig procent van de MKB-bedrijven worstelt ermee om de beschikbare tijd zo effectief mogelijk te besteden. Vaak wordt productiviteitsverlies veroorzaakt door slechte tools die niet zijn aangepast op de specifieke behoeften van de klant. Boyum is dé handige add-on van SAP Business One die dit probleem in één keer oplost.

U kunt het Boyum-pakket (B1UP) zien als de iPad of iPhone van de SAP Business One-markt. B1UP is het onderliggende platform, vergelijkbaar met hoe Apple het gebruik van telefoons en tablets heft geoptimaliseerd. Zo maakt B1UP SAP Business One tot een gebruiksvriendelijke, intuïtieve omgeving: direct toegankelijk en makkelijk te beheren.

De modules van Boyum

De onderstaande Boyum-modules zijn te koppelen aan uw ERP-systeem.

B1 Usability Package (B1UP)

Met deze module kunt u de tijd die u dagelijks aan uw ERP-systeem besteedt reduceren tot een fractie van wat deze nu is, zodat u tijd en geld kunt besparen. Met B1 Usability Package kunt u voor uw bedrijf heel eenvoudig verschillende soorten regels maken en toepassen op elk gebied in SAP Business One. Bij deze aanpassingen komt geen codering kijken. U hoeft dus geen softwareontwikkelaar in te huren om ze te implementeren.

B1 Document Manager (B1DM)

B1 Document Manager is een tool voor bedrijven die graag een beter beeld willen krijgen van hun bestanden (bijv. ISO-certificeringen) en deze willen koppelen aan SAP-projecten, profit centers, documenten, enz. Met B1DM kunt u bestanden buiten SAP Business One op een speciale server beheren, maar kunt u deze bestanden nog steeds terugvinden in uw systeem. Op deze manier kunt u zowel zoeken naar specifieke documenten.

B1 Print & Delivery

B1 Print & Delivery is een geavanceerde Crystal Report-integratie waarmee gebruikers marketingdocumenten en rekeningoverzichten uit SAP Business One kunnen verzenden via Outlook. Zo kunnen ze zeeën van tijd en bergen geld besparen. Met B1 Print & Delivery kunt u vanuit SAP Business One met één muisklik elk type document maken, opslaan, afdrukken en verzenden: allemaal in de huisstijl van uw bedrijf.

B1 MailChimp

B1 MailChimp is verbonden met een van de meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke nieuwsbrieftools met meer dan 1 miljoen gebruikers wereldwijd: MailChimp. Deze module biedt integratie tussen contactpersonen in SAP Business One en nieuwsbriefontvangers in MailChimp. Hierdoor kunt u eenvoudig en zo vaak als u wilt uw eigen campagnes opzetten, nieuwsberichten verzenden en speciale aanbiedingen naar uw klanten sturen.

B1 Budget

In SAP Business One kunt u budgetten maken voor accounts. Met B1 Budget kunt u ook budgetten maken voor klanten en items en budgetrapporten draaien met gedetailleerde informatie over Management en Verkoop. Zo kunnen gebruikers eenvoudig zien welke bedrijfsonderdelen binnen het budget opereren en welke niet. Klantbudgetten en itembudgetten kunnen worden gemaakt op klantgroep-/itemgroepniveau en/of direct op klant-/itemniveau.

B1 Time Task

Waaraan besteden uw medewerkers hun tijd? Of u dit nu moet weten voor facturatie of gewoon een beter beeld wilt vormen van hoe uw medewerkers hun werkdag besteden, u kunt deze vraag altijd beantwoorden met B1 Time Task. Op basis van geboekte tijd kan in één moeite facturen voor klanten worden gemaakt. B1 Time Task is de sleutel tot optimalisatie van project- en resourcebeheer, het beheren van kosten en het stimuleren van winstgevend gedrag in uw hele organisatie.

Toon alle functionaliteiten

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Een compleet ERP-systeem inclusief add-ons

SAP Business One of Wholesale ERP gecombineerd met de ideale add-on voor uw onderneming betekent een ERP-systeem waarmee u klaar bent voor de toekomst. Een systeem waarmee uw projectmatig producerende bedrijf kan groeien en dat niet over twee jaar alweer achterloopt.

Om de ERP software zo snel mogelijk voor u te laten werken, is een goede partner geen overbodige luxe. Maak gebruik van de kennis en ervaring van onze consultants en kies een ERP partner die ook na de implementatie altijd voor u klaarstaat.

Logres Business Solutions denkt mee en ontzorgt

Als u met een nieuw ERP-systeem gaat werken, hebt u behoefte aan een betrouwbare ERP Partner. Een partner die kennis van zaken heeft, u gedegen advies kan geven én weet hoe een bedrijf in uw branche functioneert.

Meer over logres